Pure Essence

FACIALS

Bij Pure Essence werken met het topmerk Germaine de Capuccini. Ze bieden  uitgebreide huidverzorgingslijnen waarbij we voor elke huid de gepaste verzorging kunnen geven. 

Constante verbetering  & nieuwigheden om jouw huid het allerbeste te geven. Bij het boeken van jouw eerste facial bij Pure Essence starten we eerst met een huidanalyse en enkele vragen om jouw de gerichte huidbehandeling te geven naargelang de noden van de huid.

We nemen uitgebreid de tijd om uit te leggen wat jouw huid nodig heeft aan de hand van jouw huidanalyse.

MORE ME HUIDANALYSE

Boek jij jouw eerste facial bij Pure Essence, boek dan alvast ‘DISCOVER YOUR SKIN ALL IN’, hierbij krijg je de huidanalyse gratis en word er een  gerichte huidbehandeling toegepast. 

Op voorhand krijgt je een vragenlijst zodat we wat meer te weten komen over jouw huid.

Er worden foto’s genomen in de diepere huidlaag, zo kunnen we onderhuids kijken wat de huid nodig heeft.

Er wordt gekeken naar de structuur van de huid, hydratatie, pigmentatie, gevoeligheid, poriën, huidveroudering.

Aan de hand van jouw foto’s geven we product- en behandelingsadvies mee.

Prijslijst

Classic facials

Specifieke huidtype treatments: gevoelige huid, droge huid, vette huid

 • So Delicate € 70,00

  Hypo-allergene verzorging voor reactieve en gevoelige huidtype. Kalmeert, hydrateert, voedt en versterkt de barrière van de huid.

 • Purexpert € € 70,00

  Een verzorging dat helpt om vroegtijdige rimpeltjes te voorkomen en onvolmaaktheden en open poriën vermindert.

 • Royal jelly € 70,00

  Ideale verzorging om de huid terug te herstellen van alle negatieve invloeden van buitenaf die we dagelijks ondergaan. Hydrateert de huid en voelt comfortabel aan.

 • Dermo Cosmetic B-Calm € 85,00

  Hypo-allergene verzorging voor de meest kwetsbare huid. Verbetering van de huidconditie dankzij SKINBIOME REPAIR. Brengt de huid in balans, verbetert het tolerantieniveau, verzacht geïrriteerde huid, voorkomt vroegtijdige huidveroudering.

Expert facials

Specifieke expert verzorgingen waar we anti-aging werken. Deze behandelingen samen met jouw thuisverzorging zorgen ervoor dat we dat we collageen- en elastine vezels blijven stimuleren en aanmaken zodat we huidveroudering kunnen vertragen. Zowel hyaluronic acid en vit C die ervoor zorgen dat onze huid mooie gloed heeft en veroudering vertraagt.

 • Hydracure 95,00

  Herstel van optimale hydratatieniveau. Hydrateert diepgaand en verbetert de elasticiteit, stevigheid en rimpels door hyaluronzuur in onze treatment. De huid straalt, mooie teint.

 • Timexpert C + A.G.E. € 110,00

  Een vitamine C verzorging dat anti-aging werkt, de huid opklaart en het evenwicht van de huid hersteld. Voor een stralende, gladde en vitale huid.

 • Excel Therapy O2 € 105,00

  Een zuurstofrijke verzorging dat vroegtijdige veroudering tegengaat om onze jeugdigheid te behouden en beschermt de huid tegen allerlei omstandigheden zodat je terug een frisse, heldere huid verkrijgt dat comfortabel en zacht aanvoelt.

 • Timexpert Rides € 115,00

  Een anti-aging verzorging dat rimpels van binnenuit bestrijdt en ervoor zorgt dat fijne rimpeltjes vervagen. Heeft op langere termijn een soortgelijk effect als een botoxbehandeling maar op een non-toxische manier.

 • Timexpert LIFT(IN) € 120,00

  Een verzorging dat ervoor zorgt dat je je volume van je huid niet verliest. Om op een natuurlijke manier een facelift effect te geven. Verstevigt de huid en vult de rimpels op en geeft je gelaat en hals een strakke vorm.

 • Timexpert SRNS € 100,00

  SRNS geeft de huid zijn energie terug door alle invloeden van buitenaf. Vertraging van huidveroudering, slapende genen terug te activeren om proteïen te produceren,

Medisch Esthetisch - Chemical peeling

Oppervlakkige zuurtepeeling waardoor een diepere huidvernieuwing mogelijk is. We verbeteren de huidconditie door te werken op imperfecties, huidveroudering, pigmentatie, schade van de zon. We werken naar een egale, gladde, gezonde huid.  Meer info bij intake van de huid. Aan te raden in 4 sessies. We adviseren deze peelings in kuur om jouw de maximale resultaten te geven. Bij de kuurbehandeling (4 behandelingen, krijg je 1 gratis dermaplaning en nazorg er gratis bij t.w.v 150 €.

 • Expert lab P-40 80,00

  Anti-aging, huidverjonging met zichtbare resultaten. Bevordert de collageenproductie.

 • Expert lab M-40 € 80,00

  Hyperpigmentatie, verhelderd, all-in flash effect, verzacht en revatiliseert.

 • AOX System € 80,00

  = Lactobionic acid & Ferulic acid. Deze peeling kan gedurende het hele jaar in combinatie met onze expertlijnen. Egale, heldere teint, verzacht de huid, surplus op je verzorging en een goede voorbereiding op de Expert Lab peelings

Dermaplaning

Dermaplaning is een fysische exfoliatietechniek waar we dode huidcellen & donsharen verwijderen met een chirurgisch mes. Je huid voelt zacht en geeft een mooie glow. Actieve ingrediënten worden 60% opgenomen. Dermaplaning kan je maandelijks laten toepassen en geeft extra mooie resultaten in combinatie met Expertbehandeling/Chemical peeling/Microneedling.

 • Dermaplaning + Skin recovery mask € 80,00

  Na het uitvoeren van dermaplaning en NU Peel leggen we een kalmerend masker en sluiten we de behandeling af met UV Block spf50.

 • Dermaplaning + Concentraat (serum anti-aging/lift/collagen/hydra/vit C/bio rds) + DTI + Skin recovery mask/Anti-aging mask € 100,00

  Na het uitvoeren van dermaplaning en NU Peel, gaan we een actieve coctail in de huid sluizen met onze DTI en achteraf nog herstellend masker of Anti-aging masker leggen naar gelang de reactie van de huid.

Extra's

 • Oogverzorging € 35,00

  Corrective eyes balm/lips Eye patch

 • Lipverzorging € 15,00

  Corrective eyes balm/lips

 • Dermaplaning € 50,00

  Supplement op onze expertverzorgingen